Resultaten voor gezocht tuinonderhoud

 
gezocht tuinonderhoud
Een tuinman, tuinaanlegger gezocht? Specialisten in tuin bouwmatch.be.
houten tuinafsluiting plaatsen 30m beton palen details regio: Oost-Vlaanderen ref.nr: 7946 gecreƫerd: 06-03-18 1243u.: ik ben een klusjeman van 47 jaar zou graag mijn diensten aanbieden dakwerken stukadoren tuinonderhoud rioleringen werken verbouwingswerken elektricite. details regio: Antwerpen ref.nr: 7932 gecreƫerd: 28-02-18 2027u.:
lenen
Tuin Jobs Diensten 2dehands.be.
Het Tuinierke staat voor kwalitatieve ondersteuning voor al je tuinonderhoud en bieden je een helpende hand tegen een zeer goede prijs. gisteren 1320: Geel. Groene vingers en handig? We zoeken dringend iemand voor het onderhoud van onze tuin. Ook kleine herstellingen in en rond het huis.
heftruck
Tuinman gezocht of aangeboden Koopjeskrant.be.
Tuinman gezocht in Diepenbeek Limburg. Beste, Wij zijn opzoek naar een tuinman die in Diepenbeek bij ons wekelijks het onderhoud kan komen doen. je kan me contacteren bij interesse. Tuinman gezocht regio 2800 Mechelen. Heb hulp nodig voor de tuin.
daikin
Tuinonderhoud: vind hulp voor het tuinonderhoud via Care.com.
Goedendag, Ik ben Jan, woon in Kuringen en doe in bijberoep tuinonderhoud en klussen. Tuinonderhoud houd in gras maaien, snoeien, oprit onderhouden. Klussen houd in ik ben elektricien van opleiding dus ik kan je helpen met elektriciteitswerken maar ook kleine sanitair werken zoals een kraan vervangen, sifon vervangen, lavabo plaatsen enz.
Tuinman: Heeft u geen tijd voor tuinonderhoud? Care.com.
Vanaf 30 per uur /uur 2 verificaties Ervaring: 8 Jaren. BV Tuinen Erpe-Mere. Tuinonderhoud onkruid bestrijden gras maaien scheren van u hagen proper maken van opritten ontmossen strooien van meststoffen vellen van bomen Voor meer info of prijzen kan u me contacteren.
tuinman gezocht in bijberoep Tuin Twizzi.
Inloggen met je Facebook account Inloggen met Facebook. Hoe werkt het. Plaats gratis je opdracht. tuinman gezocht in bijberoep. ik zoek een tuinman in bijberoep voor de gewone onderhoud van onze tuin wijzelf kunnen het niet meer. dagen zelf te kiezen.
Tuinman gezocht: alle prijzen op een rij HomeDeal.
Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de exacte prijzen voor jouw situatie. Tuinman gezocht voor het onderhoud van je tuin: Als je alleen een tuinman zoekt om je tuin te onderhouden, bijvoorbeeld om te snoeien of je gazon te verzorgen, dan zoek je een tuinman voor tuinonderhoud.
Gezocht Tuinman Stratenmaker 2dehands.be.
tuinhulp gezocht voor het afrijden van gras en verwijderen van onkruid en snoeien van struiken in Tienen, tegen kleine vergoeding. 19 februari 2018 1903: Tienen. tuinonderhoud, alle snoeiwerken, vellen van bomen. Voor alle snoeiwerken zowel hagen als bomen, algemeen tuinonderhoud en het vellen van bomen.

Contacteer ons