Op zoek naar tuinonderhoud leiden?

 
tuinonderhoud leiden
Tuinman Leiden.
Of het nou voor een eenmalige klus is over regelmatig onderhoud. Vind hier 17 actieve tuinmannen uit Leiden of zoek in de buurt van Leiden. Aanmelden voor tuinmannen. Laatste keer ingelogd. Leeftijd Hoog Laag. Plaats A Z. Foto Wel niet. Help ook om knopen door te hakken en kan veel uitvoeren. Iemand die altijd zelf zijn tuin heeft gedaan maar dit door omstandigheden even niet kan of. Laatst actief: 1 week geleden. S altijd met het onderhoud van een grote tuin. Daar doe ik naast grasmaaien en onkruid wieden ook grotere klussen zoals snoeien en zagen. 1 2 jaar. Laatst actief: 6 maanden geleden. Ik ben Pools en woon hier 16 jaar. ik ben een vreselijke harde werker. ik heb achtergrond in elektra. bouw en tuinonderhoud.
samenvoegen leningen
Hovenier Leiden A.G. Tuinen.
Wij hebben jarenlange ervaring in tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie. Als u op zoek bent naar een hovenier in Leiden, Leiderdorp e.o. voor de aanleg, een renovatie of het onderhoud van uw bedrijfs, kantoor of particuliere tuin dan bent u aan het juiste adres.
fortis
tuinaanleg en onderhoud Leiden Leo van der ValkLeo van der Valk.
Van groot tot klein, wij maken er iets bijzonders van! Bij zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers in Leiden en omstreken. Onze tuinen worden gekenmerkt door een unieke combinatie van sfeer, leefbaarheid, creativiteit en persoonlijke uitstraling. Geen tuin is hetzelfde! U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor het maken van een ontwerp en een offerte. Leo van der Valk zelf is uw eerste aanspreekpunt; met hem kunt u een afspraak maken voor een oriƫnterend gesprek over de aanleg of verandering van uw tuin. Hij komt dan langs om persoonlijk met u en uw tuinsituatie kennis te maken. Aan de hand van uw wensen wordt vervolgens een ontwerpschets en een offerte voor de realisatie van uw droomtuin gemaakt. Tuinonderhoud, een job voor vakmensen.
hergroeperen kredieten
Tuinman Leiden LekkerLeven.
Tuinonderhoud wordt vaak onderschat; een dag flink tuinieren voelt u vaak aardig in uw rug, knieƫn en handen. Hulp inroepen van een particuliere tuinman is daarom geen overbodige luxe. Kies zelf een geschikte tuinman uit de buurt van Leiden. Al onze tuinmannen zijn zorgvuldig gescreend op professionaliteit, ervaring en betrouwbaarheid.
Beton
Mabelle's' tuinen.
Mabelle's' Tuinonderhoud en ontwerp is een eenvrouwsbedrijf dat zich richt op.: onderhoud van particuliere tuinen in de regio Leiden. het maken van tuinontwerpen. het maken van beplantingsplannen. Ik werk vooral voor de tuin van iedereen en alledag. Het is voor mij een uitdaging en een plezier om van iedere tuin, hoe klein ook, iets moois te maken.
Tuinhulp Leiden.
ik ben een vreselijke harde werker. ik heb achtergrond in elektra. bouw en tuinonderhoud. Nederlands is basis. 0 1 jaar. Laatste keer ingelogd: 11 maanden geleden Bekijk profiel tuinhulp Leiden. Voor all u bestratingen. Laatste keer ingelogd: 1 jaar geleden Bekijk profiel tuinhulp Leiden.
Hovenier Leiden Hoveniersbedrijf Hortus Artifex.
Bel of mail mij! wij nemen vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U zit nergens aan vast, dus waar wacht u nog op? Gerelateerde pagina's: hovenier Leiden, tuin aanleggen Leiden, boomverzorging Leiden, tuinonderhoud Leiden. 2172 BJ Sassenheim.
Hoveniers in Leiden Werkspot.
Snoeien, rooien, planten. Leiden Lid sinds 2014. Hoveniersbedrijf Verhoeven Katwijk B.V. 24 reviews Vraag voorstel aan. Wij zijn een allround hoveniers en aannemingsbedrijf. Met reeds jarenlange ervaring op dit vakgebied. Voor tuinonderhoud, aanleg en ontwerp. Rijnsburg Lid sinds 2014. van Delft Bestratingen.

Contacteer ons